Lotus Esthetic

Tratamente Eximia HR77 Platinum

Slabire si remodelare corporala cu Eximia Platinum HR77 Anniversary. Te asteptam cu cel mai performant aparat de slabire si remodelare corporala

“FLASH MONDEN Prima TV: Alina Buzatu alege tratamentul pentru slăbire si remodelare corporală cu Eximia HR77 platinum anniversary.”

Cu 7 tehnologii revolutionare atat in estetica faciala cat si in cea corporala aparatul Eximia HR77 Platinum Anniversary contine tot ce ai nevoie pentru a obtine idealuri de frumusete pentru fiecare tip de imperfectiune estetica a corpului. Cele 7 tehnologii pe care Eximia Platinum HR77 anniversary sunt: Exfoliere rapida (prin microdermabraziune cu particule fine de diamant), slabire localizata (prin laserporatie multipolata cu vibratii), remodelare corporala (prin endolift vacuum), fermitate (prin radiofrecventa corporala), oxigenare si detoxifiere (prin role magnetice), reconturare faciala (prin vacuum facial), lifting facial (prin radiofrecventa si electroporatie).

Cum functioneaza tratamentul Eximia

Tratamentul cu Eximia este împărțit în două faze tehnice. Primul pas se refera la faza cu ultrasunete (ULTRAPORARE), necesara pentru a actiona selectiv asupra acumularii de grasime, reducand volumul acesteia si imbunatatind aspectul pielii. Următorul pas constă în tehnologia ENDOLIFT, mimând atingerea masajului manual dar cu o eficacitate superioară (VACUM), drenează, modelează și tonifică zonele tratate anterior, cu rezultate excelente încă de la primele aplicații.

Metodologia si durata tratamentului Eximia

Sistemul de radiofrecvență permite profesioniștilor esteticieni Lotus Esthetic să trateze toate cele patru straturi ale pielii și să trateze o mare varietate de imperfecțiuni. Această tehnologie ajută la îmbunătățirea calității pielii feței, reducând ridurile, laxitatea pielii și cicatricile de acnee. Eximia Platinum poate fi folosit si pe corp, favorizand reducerea grasimilor localizate, cresterea tonusului, tratamentul celulitei, ameliorarea vergeturilor si cicatricilor si reducerea circumferintei. Procedurile sunt nedureroase în majoritatea cazurilor și nu necesită timp de nefuncționare. Rezultatele pot varia în funcție de predispozițiile anatomice sau de starea inițială a pacientului.

Rezultatele

Senzație de eficacitate și bunăstare, îmbunătățirea elasticității și a tonusului țesuturilor de la prima ședință. Acesta din urmă este mai fin și mai compact deja după primele tratamente. Se percepe imediat o senzație imediată de lejeritate extinsă pe întregul corp. în plus, este evidentă o mai mare oxigenare a țesuturilor.

Lotus Estetic

Strada Samuil Șagovici 18, Timișoara

Începe Tratamentul Eximia acum

Programează-te acum