Lotus Esthetic

Tratamente Faciale HIFU

Tratamentele faciale HIFU reduce din riduri încă de la prima ședință și redă fermitatea pomeților, bărbiei, gâtului sau a decolteului.

Tratamentul Faciale HIFU (High Intensity Focused Ultrasound)

Tratamentele faciale HIFU sunt o procedură nechirurgicală, fără timpi de nefuncționare, în cabinet pentru ridicarea și strângerea pielii lăsate a sprâncenelor, obrajilor, feței inferioare (fălcilor), maxilarului și gâtului. Tehnologia cu ultrasunete este focalizată sub suprafața pielii pentru a întări și a ridica țesuturile căzute. Rezultatele sunt de lungă durată și apar treptat, dar dramatic în timp.

Cum funcționează tratamentele faciale HIFU?

Utilizează energia ultrasunete pentru a pătrunde adânc sub piele și în stratul de grăsime al feței pentru a ținti ușor dar eficient țesutul conjunctiv. Țesutul conjunctiv este un strat ferm, dur, care susține gâtul și conturul feței. Îmbătrânirea și trecerea timpului provoacă scăderea țesuturilor conjunctive. Ultrasunetele focalizate de înaltă intensitate strâng țesutul conjunctiv liber, creând fermitate și lifting în zonele de piele lăsată. Stratul de țesut vizat este același țesut pe care chirurgul plastician îl strânge și se schimbă în timpul unui lifting chirurgical al feței sau al sprâncenelor.

Cum este procedura?

În funcție de zona (sau zonele) de tratament, tratamentul facial cu HIFU durează aproximativ 30 de minute până la puțin peste o oră. Este util în abordarea căderii sprâncenelor și a pleoapelor superioare, ridică linia maxilarului și îmbunătățește fălcile și gâtul lăsat. Cu un singur tratament, colagenul tău este stimulat să crească din nou și uneori rezultatele pot fi văzute imediat. Pacienții mai tineri pot avea un răspuns mai dramatic. Candidatul ideal este un pacient cu elasticitate bună a pielii, între 40 și 50 de ani, cu lasare ușoară până la moderată a pielii gâtului sau a zonei ochilor. Pacienții din afara acestei grupe de vârstă sau cu o calitate mai compromisă a pielii pot beneficia în continuare, dar necesită adesea 2 sau 3 tratamente și ar trebui să se aștepte la rezultate mai puțin dramatice. Pentru ca tratamentul să aibă efect pe deplin, acesta va avea loc treptat pe o perioadă de două până la trei luni. Studiile clinice au raportat rezultate ale pielii mai strânse, mai ferme, cu aspect mai tineresc, la un studiu de 10 luni. Aceste studii au documentat modificări ale aspectului care au fost semnificative la majoritatea pacienților.

Începe Tratamentul Facial HIFU acum

Programează-te acum